Mozilla har nyligen rullat ut den skarpa versionen av Firefox 7.0 men man fortsätter sin vidareutveckling i samma raska takt. Nu finns den öppna betaversionen av Firefox 8.0 att hämta på utvecklarens webbplats och denna gång är det med lite extra kärlek för återställning av flikar, HTML5 och ett närmare samarbete med sociala nätverket Twitter.

Firefox 8.0 kan nämligen använda sig av Twitter som en av sina standardsökmotorer för användare som på ett effektivare sätt vill söka efter hashtaggar eller användare. Andra nyheter är ett bättre system för att återställa flikar för att ge snabbare uppstart med många öppna sajter.

Firefox 8.0 kommer även med utvecklat stöd för HTML5 med bland annat bättre möjligheter för utvecklare att integrerade video och ljud i sina hemsidor utan att tappa prestanda.

Mer information om Firefox 8.0 Beta finns att hitta på Mozilla.org där man även kan hämta hem den senaste betaversionen av webbläsaren.

Twitter-Search

Relaterade artiklar:

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Viking1962 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tord Nilsson
Medlem
Tord Nilsson

Hoppas denna är bättre. 7.0 så kunde jag inte ladda upp bilder till solidfiles.com eftersom alla bilder blev okända av bildservern

[b]Edit:[/b]
Nope same shit även på denna beta versionen. Får väl tala om det för mozilla att min bildlagringsplats inte funkar längre