Efter en lång tid av spekulationer och förhoppningar så står det nu klart att Final Fantasy XV kommer att lanseras till PC.

Ytterligare en god nyhet kommer från årets upplaga av Gamescom. Square Enix har nu bekräftat att det kritikerrosade spelet Final Fantasy XV (15) kommer att få en PC-version.

PC-versionen bygger på Luminous-motorn och kommer att komma med uppdaterad grafik, bland annat med stöd för 4K-upplösta texturer och Dolby Atmos.

Även Nvidia Gameworks kommer att integreras i spelet. Detta inkluderar bland annat Hairworks för verklighetstrogna pälsar och hår, Nvidia Realturf för gräs simulation, Nvidia Flow för eld och rök, samt en rad andra PC-exklusiva egenskaper.

Även valet att uppleva spelet genom en förstapersonsvy kommer att finnas tillgängligt på PC-versionen. Utöver trailern så bistod Square Enix även med ett par skärmdumpar från spelet på PC:

Något exakt lanseringsdatum eller systemkrav nämndes tyvärr inte, dock ska PC-versionen av Final Fantasy XV som fått det kreativa namnet ”Windows Edition” att lanseras i början av 2018.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid