Den som känner för lite roterande pusselspel till helgen kan just nu få indiespelet Fez utan någon kostnad via Epic Games Store.

Under den kommande veckan kan spelsugna PC-användare klicka hem plattform/pusselspelet Fez utan extra kostnad hos Epic Games Store. I spelet som lanserades år 2012 och utvecklades av Polytron Corporation har spelaren som mål att leda spelets karaktär genom en rad olika banor och pussel genom att vrida och vända på spelvärlden för att hitta vägen fram.

Fez lanserades först till Xbox 360 och har sedan dess hittat sin väg till en drös andra plattformar som Playstation 3 och 4, Playstation Vita, iOS, Windows, macOS och Linux. Den sistnämnda plattformen är dock något som Epic Games Store inte har stöd för i dagens läge. Vilket innebär att PC-användare som vill plocka hem spelet utan kostnad måste använda sig av Windows eller macOS som operativsystem.

Den som ge vill denna indietitel en chans har fram till den 29 augusti att klicka hem och behålla spelet utan att betala en krona. Efter den 29 augusti kommer Epic Games att erbjuda spelen Celeste och Inside utan kostnad via Epic Games Store.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Johan Fredriksson

Alla som gillar plattformsspel, klurighet och upptäckande borde skaffa detta. Det är ett supermysigt och väldesignat litet underverk! 😀