Nu har Ubisoft släppt sin första Far Cry 5 trailer och den dementerar ryktena om ett spel i vilda västern och visar istället en modern tid med en domedagskult. 

Tidigare så cirkulerade det rykten om att Far Cry 5 skulle komma att bli en utmanare till Rockstars kommande western-spel Red Dead Redemption 2. Detta är inte fallet som den första trailern till far Cry 5 visar, utan istället utspelar sig spelet i modern tid med en tokig kultledare och hans undersåtar som spelets främsta antagonister.

Ubisoft släpper mer än en Far Cry 5 trailer

Förutom den officiella trailern för spelet har Ubisoft gett 3 av protagonistens allierade en varsin trailer som ger oss en kort introduktion till deras karaktärer.

Den första är Mary May, hon jobbar som en bartender på haket ”The Spread Eagle” och berättar hur kulten mördade hennes far och kidnappade hennes mor och broder. Hon blir märkbart mer och mer frustrerad under tiden hon berättar sin historia och visar att det inte är drinkar utan molotov cocktails som hon blandar bakom sin bardisk

Vi introduceras även till pastorn Jarome Jeffries vars församling har blivit lurade till att gå med i den kult som terroriserar Hope County. Sidorna i hans bibel har skurits ut för att ge plats åt en revolver och med ett hagelgevär gör han sig redo att ta tillbaka sin församling från den falska profeten.

”For if I am not their shepherd, then I must be the wolf.”

 

Sist ut är Nick Rye, en pilot som hoppas att hans ofödde son en dag ska bli en pilot precis som sin far. Han berättar hur hans egen far och farfar var båda piloter inom det militära och att Nick nu förbereder sig på sitt eget krig för att beskydda sin familj från domedagskulten.

Tidigare rykten spekulerade även i att Far Cry 5 skulle komma att lanseras redan i september 2017. Dock i slutet på spelets trailer ser vi att lanseringsdatumet är satt till den 27 februari 2018.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid