Nya läckor röjer möjlig information om Far Cry 5. Nästa titel i serien uppges få ett western-tema, utspela sig under sen 1800-tal och lanseras i september.

Ryktesmaskinen kring nästa Far Cry-spel är redan igång. Nu antydsatt det kommande spelet i serien kommer att vara en så kallad spaghettivästern och ska utspela sig i USA under sent 1800-tal.

Hemsidan Great Falls Tribune rapporterade att en kyrka på prärien i nordvästra Montana kommer att vara en del av ett kommande tv-spel. Rapporten förklarar hur ett filmteam spelade in en scen där två män slåss i närheten av kyrkan medan ett tåg rullar förbi på tågspåren inte långt därifrån. Producenten bakom scenen, Jeff Guillot, förklarade hur filmandet är inför lanseringen av ett spel ur en existerande spelserie.

Producenten har tidigare jobbat tillsammans med Ubisoft för att göra en så kallad live action trailer för Far Cry Primal. Detta har då lett till rykten kring att scenen som nyligen spelades in är för en liknande trailer för Far Cry 5. Spelet kommer att utspela sig i en påhittad plats kallad Hope County.

En insiderkälla vid namn Jason Schreier mer eller mindre bekräftade att spelet inte är Red Dead Redemption 2, utan Far Cry 5, i en forumtråd hos Neogaf.

Ubisoft har lett undersökningar för Far Cry 5

Tidigare så har Ubisoft skickat ut frågeformulär för vad spelare vill se i ett kommande Far Cry-spel. I formuläret som skickades ut i början av 2015 fanns just alternativet att spelet skulle vara en spaghettivästern som utspelar sig under sent 1800-tal i USA.

Självklart bör dessa spekulationer tas med en nypa salt. Ubisoft har än så länge inte officiellt bekräftat några detaljer kring nästa Far Cry-spel. Med lite tur kan vi komma att se konkret information om spelet under årets E3-mässa som går av stapeln den 13 juni.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments