Ubisoft har nu släppt flertalet förhandsvisningar på platsen där Far Cry 5 kommer att utspelas och den första trailern kommer inom kort.

Det visar sig att ryktena stämmer, Far Cry 5 kommer att utspela sig i ett område kallat Hope County i den amerikanska delstaten Montana. Ubisoft har ännu inte släppts några mer djupgående detaljer angående spelet och den första trailern kommer inte fören i slutet av veckan. Dock har Ubisoft släppt flertalet smakprov som ger oss ett par korta blickar på vad som står som inspiration för Hope Countys natur.

Dessa korta videos (totalt 4 stycken) är inte från själva spelet. Utan dessa är då vad som spelades in av ett filmteam för att sedan användas för att göra reklam för ett kommande spel, som tidningen Great Falls Tribune rapporterade om för ett par veckor sedan.

Far Cry 5 visas officiellt upp på fredag

Det är då på fredag den 26 maj som vi kommer att få se den första riktiga trailern för spelet. Dock finns det en risk för att vi får klara oss utan några ordentliga detaljer kring spelet fram tills Ubisoft håller i sitt pressevent under årets E3-mässa. Men man kan alltid hoppas.

Medans lanseringsdatumet för Far Cry 5 ännu inte har avslöjats så har Ubisoft en chans att komma först över mållinjen med sitt Western-inspirerade spel. Då Rockstar Games nyligen gick ut med att lanseringen av deras spel Red Dead Redemption 2 blivit uppskjuten till våren 2018.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Flyfisherman Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Flyfisherman
Medlem

Härligt att det kommer en ny Far Cry 5 och det kan bli kul med ett westerntema.
Ubisoft har ju tidigare för några år sedanhaft enkäter uppe där användarna fått ange sina önskemål om vad nästa spel i serien skall handla om och tydligen har det varit många som vill ha just ett sådant tema.

Far Cry 3 och Far Cry 4 (i mitt tycke ännu bättre) var ju otroligt bra och så även Far Cry Primal