Med fem dagar kvar till lansering släpps nu den officiella lanseringstrailern för Fallout 4. I en manustung video presenteras spelets story och flera karaktärer. Tack vare många snabba klipp får vi dock också ta en titt på många av de miljöer, vapen och fiender som inkluderas i det kommande spelet.

Fallout 4 har potential att bli en av årets största spellansering. Nästa vecka är det dags för släppet men redan nu får vi ta en titt på spelets officiella lanseringstrailer. I drygt två och en halv minut presenterar Bethesda, som står bakom spelet, flera karaktärer, miljöer och framför allt spelets story. Trailern är inte särskilt actionfylld till en början utan fokuserar istället på berättande. Andra halvan drar dock upp tempot och ger oss en bra titt på en mängd olika miljöer och actionfyllda scener.

Förväntningarna på Fallout 4 är höga men hur bra spelet verkligen är återstår att se. Spelet når konsumenter nästa tisdag, den 10 november. Det kommer att lanseras för Playtation 4 och Xbox One men givetvis också för PC.

Källa: Youtube (BethesdaSoftworksUK)

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Segen01SvenTobak Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
SvenTobak
Gäst
SvenTobak

Hoppas verkligen att trailern inte gör spelet rättvisa 😀

Segen01
Gäst
Segen01

In Soviet Fallout the Institute finds you!