Fallout 4 är en minst sagt efterlängtad uppföljare från spelhuset Bethesda och nu har företaget passat på att visa upp massvis med nya videoklipp från spelet. Vi får bland annat följa inledningen av spelets story, se mer av den enorma och öppna spelvärlden samtidigt som Bethesda passar på att spika ett lanseringsdatum – den 10 november 2015.

Fallout 4 kommer att byggas kring Bethesdas nästa generations Creation Engine, en grafikmotor som bland annat gjort sig känd genom omåttligt populära Skyrim. Även om de videoklipp som publicerats i dagarna inte ge någon tydlig förhandsvisning om den grafiska kvalitén i Fallout 4 ska den uppdaterade grafikmotorn kommer med bättre funktionalitet för både ljus- och skuggeffekter men även en ny fysikmotor.

700 olika vapenmodifikationer

Bethesda säger att Fallout 4 har den största och mest öppna spelvärld man hittills skapat, vilket säger en hel del med tanke på att företaget ligger bakom titlar som just tidigare nämnda Skyrim. Frihet för spelare är också nyckelord i spelupplevelsen där det förutom en öppen spelvärld ska finnas 50 olika vapen med över 700 olika modifikationer, samt många modifieringar för din skyddande power armour. Men även din karaktär, som kan vara kvinna eller man, går att skräddarsy helt efter eget behag.

Med sin nya dynamiska spelmotor ska Bethesda även satsa hårt på förändringar av omgivningen. Spelare kan bygga sina egna baser, odla mat och dra el till byggnar, lampor och likande. Viktiga moment för att skydda basen från attacker och onekligen en spännande aspekt för där spelare själva bygger efter personliga preferenser.

Bethesda kommer att avslöja mer detaljer kring Fallout 4 under E3-mässan som öppnar officiellt den 16:e juni men redan nu bekräftar man att spelet ska finnas på butikshyllorna den 10 november och då för PC, PS4 samt Xbox One.

Läs mer

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
bitter kockSvenTobak Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
SvenTobak
Gäst
SvenTobak

Intressant, men varför i helvete måste publiken föra sånt jävla oväsen, som om dom aldrig sett eller hört talas om spel förr.

bitter kock
Gäst
bitter kock

HA troligt att det skulle avra störe än Daggerfall.. Pinsamt när man inte ens kmer ihåg sitt bästa spel!