Fallout 4 är en av årets mest efterlängtade spelsläpp och spelutvecklaren Bethesda laddar för en storslagen lansering den 10 november. Drygt en vecka innan spelet dyker upp på butikshyllor har det redan dykt upp mer detaljer kring spelet med en uppsjö nya skärmdumpar och intryck från tidiga tester av spelet.

Fallout 4 som utspelar sig i ett post-apokalyptiskt Boston använder sig av en vidareutvecklad version av grafikmotorn Creation Engine som används i omåttligt populära äventyrsspelet The Elder Scrolls V: Skyrim. Spelets grafik blir knappast marknadsledande men enligt rapporter från användare som fått tag på spelet innan lanseringsdatumet ska den slutgiltiga versionen bjuda på bättre grafik än vad som visades upp under spelets lanseringsevent på E3. Fallout 4 ska även berikats med riktigt trevliga ljuseffekter enligt rapporter på det spanska forumet Elotrolado.

I samma forum har det även publicerats en uppsjö olika skärmdumpar från spelet, tagna i 1080p-upplösning och utan specificerade grafikinställningar ger de i alla fall en bättre känsla för hur spelet kommer att upplevas av spelare när det väl dimper ner på SSD-enheter och hårddiskar den 10 november.

På Youtube har det även publicerats uppackningsvideos av spelets specialutgåva, Fallout 4 Pip-Boy Edition, med dess säregna smartphone armkonsol.

Via: Wccftech

Läs mer

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LoppanHSvenTobakMorkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Synd bara att det är en Steam only tittel, hade gärna köpt den från på GoG eller liknade. Nu så avstår jag istället.

Medlem
Arne Berg

Blir defentivt ett iköp på steam för mig (fast får lust att skippa det bara för att det släpps till konsoller också, men snart vet man om detta spel också har spel-konsol sjukan som allt för många spel nuförtiden)

SvenTobak
Gäst
SvenTobak

[quote name=”Ase”]Blir defentivt ett iköp på steam för mig (fast får lust att skippa det bara för att det släpps till konsoller också, men snart vet man om detta spel också har spel-konsol sjukan som allt för många spel nuförtiden)[/quote]

Är inte den bristfälliga grafiken pg a konsoller?

LoppanH
Medlem
LoppanH

Har aldrig spelat Fallout men tror kanske jag ska ge det en chans eller så blir det ett till spel på högen inköpta spel jag aldrig kommit igång med.