Bara ett par timmar efter att vi rapporterat om Nintendos lansering av deras portabla spelkonsol Nintendo DS har nu den första förhandstitten dykt upp.
Det är killarna från Gamespot.com som fick nöjet att klämma på Nintendos senaste skapelse innan den visades upp på deras pressevent. De fick chansen att prova ett flertal tech demos som gav en förhandsvisning om systemets grafiska potential men även användandet av de dubbla displayerna.


”The most notable demo starred Sega’s own Sonic the Hedgehog. The demo proper was displayed in the top DS screen and featured Sonic running through a familiar island setting. You could control Sonic’s movements by using the stylus on the lower touch screen.”


Det finns gott om information för de olika demos som testades och noterbart är att de allra flesta av dem använde den sekundära touch screen displayen som kontroll.
Tyvärr får vi inga ”in game”-kommentarer i artikeln men det finns ändå klart intressant information för de som är intresserade av Nintendo DS. Det finns även två högupplösta bilder på Nintendo DS som visar ett bra användningsområde för de dubbla displayerna i spel.


Läs hela artikeln på Gamespot.com.


Diskutera nyheten i forumet.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid