Evga har nu visat upp begränsade upplagor av sina GTX 1080 Ti SC2 och FTW3. Dessa kommer att säljas i begränsad upplaga via Evgas hemsida.

Med flertalet partnertillverkade versioner av GTX 1080 Ti på väg så passar tillverkaren Evga på att ge ett exklusivt erbjudande. Evga kommer att sälja begränsade upplagor av 2 utav 3 modeller som tillverkaren baserat på GTX 1080 Ti.

Dessa begränsade upplagor av GTX 1080 Ti SC2 och FTW3-versionerna kommer att finnas tillgängliga via Evgas egen webshop. För att ta del av detta erbjudande så behöver man vara en så kallad ”Evga Elite”-medlem. Evga nämner på sin hemsida att det kommer att finnas flertalet sätt att få ett sådant medlemskap, men detaljerna är fortfarande okända. Elite-medlemmar kommer att få tillgång till erbjudanden som detta samt billigare eller även helt gratis frakt på produkter köpa via Evgas hemsida. Mer information kring detta ska komma inom kort.

Evga GTX 1080 Ti SC2 & FTW3 får en färgglad makeover

Dessa begränsade upplagor är i första hand kosmetiska variationer på ordinarie 1080 Ti-modeller. Grafikkorten kommer med samma klockfrekvenser som de exemplar man kommer att kunna hitta i vilken butik.

Den stora skillnaden är dock att Evga ger sina Elite-medlemmar möjligheten att välja färg på grafikkortets skal. Man kommer att kunna välja mellan färgerna blå, röd, grön, svart och vit.

 

Exakt när dessa begränsade upplagor kommer att finnas tillgängliga är vid skrivande stund oklart. Evga har inte heller gått ut med om dessa specialversioner kommer att bära en högre prislapp jämfört med företagets andra GTX 1080 Ti varianter.

Det som dock är säkert är att detta erbjudande bara kommer att gälla under en begränsad tid. Det är även oklart om dessa grafikkort byggs på beställning eller om det endast kommer att tillverkas ett specifikt antal grafikkort med varje färguppsättning.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid