Genom en drivrutin har det nu röjts att Zen 4-baserade Epyc från AMD för stöd för tolv kanaler DDR5-minne. Powercolor har ingått samarbete med Ducky för att ta fram sitt första tangentbord och…

AMD:s kommande Epyc-processorer baserade på arkitekturen Zen 4 har fått bekräftat stöd för rejält med DDR5-minne. Powercolor som kanske är bäst kända för sina grafikkort har nu gett sig in på marknaden för tangentbord. Genom ett samarbete med välkända Ducky.

 

Epyc Milan-X

Zen 4 Epyc kommer med 12 minneskanaler

Enligt nya drivrutiner ska AMD:s nästa familj av Epyc-processorer ha stöd för 12 kanaler internminne. Drivrutinen ska även peka mot att det kommer stöd för både RDDR5 och LRDDR5. Det vill säga Registered DDR5 och Load-Reduced DDR5.

Läs mer hos TechPowerUp.

Powercolor och Ducky skapar tangentbord

Powercolor har tillsammans med Ducky utvecklat sitt absolut första tangentbord. PowerColor x Ducky One 2 SF RGB kommer med en 65% layout, ett röd-svart tema och inspiration från den taiwanesiska artisten Seazk.

Läs mer hos Kitguru.

 

Moto Edge X30 först med Snapdragon 8 Gen 1 i Kina

Motorola har blivit det första företaget att introducera en smartphone med en Snapdragon 8 Gen 1-krets. Moto Edge X30 presenteras med den sprillans ny 4 nm-kretsen som ska öka prestandan markant i jämförelse med Snapdragon 888. Den nya modellen kommer i en special-version med en 60 MP-kamera på framsidan som gömmer sig under skärmen. Edge X30 överraskar dessutom med ett oväntat lågt pris.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments