Epic Games Store fortsätter sin tradition med att varje vecka erbjuda minst en ny speltitel som ges bort till användare utan kostnad. Denna vecka har plattformen hela tre spel som kan klickas hem och behållas utan att plånboken behöver öppnas.

Epic Games Store satte i system att ge bort minst en speltitel till sina användare varje vecka under den första tiden efter att plattformen lanserades. Denna tradition har sedan bekräftats fortsätta under hela år 2020 och denna vecka kan användare klicka hem tre olika speltitlar utan kostnad.

Bland dessa speltitlar finns Anodyne 2: Return to Dust. Detta är ett retroinspirerat äventyrsspel som blandar en 3D-värld med 2D-instanser för en upplevelse som påminner om äventyrsspel från ”den gamla goda tiden”.

Det andra spelet som erbjuds fram till torsdag nästa vecka är ”A Short Hike”. Ett avslappnande spel som går ut på att vandra genom spelvärlden, klättra upp för kullar och leta efter de samlarföremål som finns utströdda inuti spelet. Detta tillsammans med musik som inte direkt är menad att öka spelarens blodtryck.

Det tredje spelet som erbjuds denna vecka är Mutazione. En titel som beskrivs som en såpopera med mutanter. Spelet erbjuder handritad grafik och en ”oförutsägbar handling”.

Dessa tre spel kommer att vara tillgängliga för samtliga användare av Epic Games Store att klicka hem och spara i sitt spelbibliotek fram till torsdag den 19 mars. Spelen kommer då att bytas ut mot två andra speltitlar i form av The Stanley Parable och Watch Dogs.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid