På Sudhian Media har man gjort en separat artikel som tittar närmare på två intressanta features i NVIDIAs senaste moderkortchipset för Athlon 64-plattformen. NVIDIA nForce3 250GB heter chipset och två av de omtalade nyheter chipset fört med sig är en dedikerad Ethernet-buss och en firewall integrerad direkt i sydbryggan.
På Sudhian har man alltså bestämt sig för att titta närmare på dessa features och gjort detta till en separat artikel. Man jämför ett flertal olika nätverkslösningar både för AMD och Intel-plattformen och resultaten är helt klart intressanta.
Som vi sett i tidigare rapporter är det Intel och NVIDIAs integrerade Gigabit Ethernet-lösningar som verkligen imponerar.


Man gör även lite tester på NVIDIAs hårdvarufirewall och även här verkar NVIDIA lyckats få fram en riktig vinnare. Den hårdvarubaserade firewallen visar sig vara mycket effektiv jämfört med mjukvarubaserade varianter och även om testerna är knapphändiga ser framtiden ljus ut för hårdvarubaserade firewalls.


Detta är en klart intressant artikel för de som är intresserade av NVIDIAs nForce3 250GB chipset och speciellt dess nya features.
Läs hela artikeln på Sudhian.com

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid