Den väldigt hypade speltiteln Elden Ring gick utan ett spikat lanseringsdatum under en väldigt lång tid. Dock har spelets utvecklare nu bekräftat att lanseringsdatumet som tidigare var den 21 januari 2022 inte blir verklighet.

Elden Ring är ett spel många sett fram mot i flera år. Länge gick speltiteln utan något bekräftat lanseringsdatum men tidigare i år sattes det till den 21 januari år 2022. Detta datum kommer dock att komma och gå utan någon Elden Ring-lansering. Detta då FromSoftware och Bandai Namco nu bekräftat att man behövt försena sjösättningen av titeln.

Det rör sig som tur är inte om någon längre försening. Spelet har försenats med en månad då dess djup och strategiska frihet ska ha varit en större best att tackla än utvecklaren förväntat sig.

För den som fått nog av att vänta på spelet har utvecklaren och publicisten bekräftat att en stängd testperiod kommer att hållas mellan 12 och 15 november. Den som känner sig sugen på att delta i dessa tester kan registrera sig på Bandai Namcos hemsida och hoppas på att få en plats i testgruppen.

Elden Ring kommer nu lanseras den 25 februari 2022. Spelet kommer att finnas tillgängligt för PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series S/X och Xbox One.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid