EKWB, kända för sina vattenkylningsprodukter, har under sitt evenemang ”EK Cooling Expo” bekräftat att företaget planerar att ge sig in på marknaden för mer traditionella processorkylaren med den kommande serien EK-AIR.

EK Waterblocks, eller ”EKWB” är nog mest kända för sina produkter menade för konsumenter som vill vattenkyla sina datorer. Detta kan dock komma att ändras till att företaget även blir kända för sina luftkylare inom kort.

Under sitt onlinebaserade evenemang ”EK Cooling Expo” har företaget bekräftat att det i dagsläget har en serie mer traditionella processorkylare under utveckling. Serien kommer att gå under namnet EK-AIR och kommer att innehålla luftkylare med både ett och två torn av kylflänsar.

Ovanstående bild visar en prototyp av en kommande processorkylare. EKWB har nämnt att serien inte är helt färdigutvecklad och slutresultaten kan komma att skilja sig något från bilden.

Således har vi inte heller fått några exakta prisuppgifter eller spikade lanseringsdatum för produkterna. Det återstår även att se hur pass djupt företaget ger sig in på marknaden då det finns en hel del olika formfaktorer för luftkylare att välja mellan. Till hemsidan OC3D ska EKWB ha nämnt att man under EK Cooling Expo endast diskuterat en minimal mängd av sina luftkylningsplaner. Exakt vad detta innebär är dock något oklart.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid