Dying Light – My Apocalypse Edition kan vara specialutgåvornas moder inom spelbranschen. Specialutgåvan är begränsad till ett enda exemplar men med en prislapp på motsvarande 3,24 miljoner kronor är det kanske inte särskilt konstigt. Med i paketet kommer, förutom fyra exemplar av spelet, en zombie i verklig storlek och en zombiesäker stuga.

Det är inte svårt att hitta specialtgåvor av populära spel. Allt från snygga förpackningar till små statyetter packeteras vanligen med spelskivor för att skapa en marknad av dyra och speciella exemplar. Utvecklaren Techland som står bakom spelet Dying Lighthar nyligen presenterat en av spelbranschens mest unika spelutgåva. Utgåvan kallad Dying Light – My Apocalypse Edition kommer inte bara med ett exemplar av spelet. Den person som betalar motsvarande 3,24 miljoner kronor för utgåvan får bland annat fyra signerade exemplar av Xbox One-spelet att ge till vänner och två hörlurar från Razer. Det som får paketet att sticka ut ur mängden är dess många andra extrema komponenter. Utöver spel och hörlurar inkluderas:

  • Ett par glasögon för mörkerseende
  • Ett flertal vuxenblöjor
  • En så kallad Volatile i människostorlek
  • Köparens ansikte byggs in i en spelkaraktär
  • En resa till Polen och en träff med utvecklarna
  • Lektioner i parkour
  • Zombie-säkrad stuga på 13 x 9 meter

Dying_Light_extreme_version

Ett exemplar av Dying Light – My Apocalypse Edition kommer att säljas genom den brittiska återförsäljaren Game och prislappen kommer alltså landa på 250 000 pund. I Sverige får konsumenter nöja sig med att betala drygt 500 kronor för ett exemplar av spelet.

Källa: Gamespot

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LoppanH Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
LoppanH
Medlem
LoppanH

Jag har inte plats för en Zombie i skala 1:1 i min lilla etta så jag släpper tankarna på den här utgåvan men har funderat på spelet i alla fall.

Medlem
Clarence Hogland

[quote name=”LoppanH”]Jag har inte plats för en Zombie i skala 1:1 i min lilla etta så jag släpper tankarna på den här utgåvan men har funderat på spelet i alla fall.[/quote]

Men då har du en etta och en sockerbit till hus plus att det är Zombie säkert!…..ska sanningen fram så ser inte det där speciellt Zombie säkert ut dock. Antar att *pengarna tillbaka om Zombies äter upp dig* klausulen är ganska onödig.

LoppanH
Medlem
LoppanH

Har börjat leka med Dying Light nu och inget känns säkert i det spelet (förutom att rörtången pajar efter lite zombie skallbank) jag går inte ut på kvällarna än :/