Det kommande storspelet Dying Light 2 ska enligt utvecklarna ta omkring 500 timmar att spela klart. I alla fall om man vill klara av allting spelet kommer ha att erbjuda.

Det är förmodligen långt ifrån alla som klarar ut sina spel till 100 procent. Den som vill ge sig på den utmaningen i kommande Dying Light 2 kommer dock att ha en ordentlig utmaning att tackla.

Enligt spelets utvecklare ska det ta omkring 500 timmar för spelare att klara av precis alla uppdrag och utmaningar spelet kommer att erbjuda. Däremot är det inte lika brutalt att klara av huvudkampanjen. Denna tillsammans med ett gäng avklarade sidouppdrag ska kräva mindre än 100 timmar av spelaren.

Exakt vad spelet kommer att vara fyllt med som kräver fem gånger så lång tid att kryssa av från att-göra-listan som huvudkampanjen återstår att se. I skrivande stund har det inte bekräftats om detta är mestadels faktiska uppdrag eller om det helt enkelt rör sig om små utmaningar och liknande plockmat som oftast får lite fokus från spelare.

Dying Light 2 kommer att lanseras den 4 februari. Detta efter att spelet blivit försenat vid mer än ett tillfälle. Till en början var spelet tänkt att bli tillgängligt någon gång under början av år 2020. Ett lanseringsfönster som uppenbarligen inte var möjligt för utvecklarna att hålla om spelet skulle nå den nivå där man känner sig bekväm att lansera det.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid