Början av år 2020 fortsätter kantas av uppskjutna spellanseringar och den senaste är Techlands Dying Light 2 vars lansering nu blivit försenad på obestämd tid enligt utvecklaren.

Året har knappt börjat och redan har en trend med försenade spellanseringar börjat ta form. Square Enix Final Fantasy VII Remake har fått sitt lanseringsdatum senarelagt med en månad. CD Projekt Reds speltitel Cyberpunk 2077 har skjutits fram med fem månader och nu har det blivit dags för ännu ett hypat spel att ta lite längre tid på sig.

Spelutvecklaren Techland avtäckte sin speltitel Dying Light 2 för första gången under 2018. Till en början var spelet tänkt att lanseras någon gång under våren 2020, något som nu inte kommer att bli av.

Under gårdagen tog Techland till Twitter för att informera sina följare att lanseringen av Dying Light 2 skjutits fram. Exakt när spelet planeras att nå spelsugna konsumenter nämns dock inte i inlägget.

Techlands meddelande nämner hur studions anställda varit upptagna med utvecklingen av deras med ambitiösa projekt hittills. Till en början var spelet som tidigare nämnt att lanseras under våren 2020 men utvecklaren känner inte att detta är möjligt.

Studion hoppas ha mer information att dela med sig av till spelsugna inom de kommande månaderna. Dock står det klart att den som är sugen på zombieslakt med en stor nypa parkour vid sidan av får vänta längre är tänkt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid