Nu börjar det verkligen dra ihop sig för årets Prestanda-SM då vi snart bara har 5h kvar tills vi tar emot sista anmälningen och fighten om pallplaceringarna är hårdare än någonsin.


Senast vi rapporterade om statusen var det i kategorin procentuell överklockning som vi såg mest aktivitet. Denna kategori har dock inte rört på sig så mycket sen senast, men vi är övertygade om att så kommer bli fallet inom de närmsta timmarna. Om någon klarar av att slå Crotales fenomenala 168% återstår dock att se.


I kategorin 3Dmark2001 har det dock hänt väldigt mycket det senaste dygnet. Från att vi hade två klara topplaceringar finns det nu även här en kvartett som kämpar om pallplaceringarna.
Vi har en ny ledare i Peter ”incidio” Nilsson och de två, vid det här laget, gamla rävarna Kinc och nike69 har minst sagt tätkänning.
Men nu har vi även fått se det första resultatet av rävarnas urfader, nämligen dubble mästaren Stinger som publicerat ett resultat på 38478 poäng som i nuläget ger honom en klar fjärdeplats.
Men känner vi Stinger rätt finns det mer att hämta och med fyra kombatanter så tätt inpå varandra ska det nog mycket till om vi inte får ses resultat över 40 000 poäng i årets SM.Vi återkommer senare med mer information om SM och självklart kommer vi posta de preliminära toppresultaten inför en kommande verifieringen efter midnatt. Men tills dess får nu hålla utkik på topplistan för att se vad som händer.


SMPC2004 Topplista

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid