DreamHack Summer 2005 gick av stapeln den 16 juni och vi på NordicHardware var i sedvanlig ordning på plats redan innan dess. Tillsammans med ett antal tusen andradatorentusiaster trotsade vi modernaturs skiftande humör genom att gömma oss dygn ut och dygn in i Elmias stora lokaler. Vi har redan rapporterat en hel del från vår vistelse på DHS2005 men det har blivit lite spridda skurar och direktrapporteringar från svettiga LAN är inte alltid det lättaste. Därför har vi skrivit ihop en större sammanfattning som ger en bättre bild av vad vi hittade på under LANet, men även vad andra företag hade att visa upp.


”Vi har klarat av ännu ett DreamHack och gjort det kanske bättre än någonsin förut. DreamHack Summer 2005 har skapat en hel del sköna minnen för oss i crew och för er som inte hade möjlighet att vara där kan jag väl bara hoppas att ni dyker upp i vinter. Vill ni veta vad ni missade så läs vidare.”


:: Hela artikeln som sammanfattar vår vistelse på DHS2005 går att läsa här.
Vi vill även tipsa er om Robert ”Crotale” Kihlbergs egen artikel om hans överklockningsbravader på DHS2005, denna artikel kommer dyka inom de närmaste dagarna.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid