Acer S222HQL är en 21,5-tums datorbildskärm som väntas dyka upp på IFA Berlin 2010 i början på september. Det som skiljer bildskärmen mot de flesta konkurrenter är inte dess 1080p upplösning eller LED-bakbelysning, utan dess profil som mäter endast 12,9mm.

Acer har verkligen lyckats skapa en slank bildskärm och trots det tunna formatet verkar inte S222HQL lida allt för mycket i övriga specifikationer. Bildskärmen har en upplösning på 1920×1080 pixlar samt ett dynamiskt kontrastförhållande på hela 12 000 000:1 och en responstid på endast 2ms.

acers222hqllcd01

Acer har försett skärmen med varsin DVI- och HDMI-ingång samt en ljusstyrka på 250 cd/m2. Övriga specifikationer som bildpanel, strömförbrukning och pris är ännu inte avslöjat.

Källa: TechConnect

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Poul SorensenAnton KarmehedTempel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tempel
Medlem
Tempel

Kantbelyst mao. Hur vore det om tillverkarna satsade på det som var viktigt istället, bra färgåtergivning, bra betraktningsvinklar, bra kontrast och en design som är vilsam för ögonen.

Edit: Typo.

Poul Sorensen
Gäst

Riktigt intressant läsning måste säga .. Själv är jag ute efter en Bildskärm, men rekommenderar att köpa i farten? Jag har innan de agerar på http://www.proshop.se, men i om de har dessa typer. Eller kan du rekommendera andra webbutiker?
Dock tveksam om det skall vara en Acer har tidliger hört dåligt om sina bärbara datorer ..