Small preview image

DFI LANParty UT ICFX3200-T2R är det första och kanske enda moderkortet som dyker upp på marknaden med AMD/ATIs RD600-styrkrets. ASUS sägs också jobba på ett RD600-moderkort men DFI har i ärlighetens namn blivit synonymt med RD600 under de senaste månadernas förseningar och diskussioner kring styrkretsen. Nu är i alla fall moderkortet lanserat och på Anandtech har man tagit sig en närmare titt på DFI:s efterlängtade entusiastmoderkort och publicerat en första prestandarapport i väntan på en fullständig recension. Prestandamässigt är inte RD600 bäst på marknaden men kretsen verkar onekligen ligga i toppen och överklockningspotentialen är det inte heller något fel på.



It has taken too long for this board to arrive to the market place but the extra time seems to have paid off with a board that while not perfect is very good. Stability and overall performance are very competitive, and overclocking at this point is among the elite; just remember, you will have to work for that performance but the satisfaction of having done so is well worth it – at least for the serious enthusiasts.


Som väntat är det en tydlig entusiastprägel på RD600 och det enda som egentligen fattas nu är ett par riktigt konkurrenskraftiga grafikkort från ATI att para ihop på plattformen i en CrossFire-lösning. Radeon X1950 XTX i all ära, men NVIDIAs G80-arkitektur är det som gäller i dagsläget. Läs hela testet på Anandtech.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid