Capcom har i samband med Tokyo Game Show (TGS) visat upp en ny trailer för sitt kommande actionspel Devil May Cry 5 och i samma veva har spelets produktsida hos tjänsten Steam uppdaterats med systemkrav.

Devil May Cry 5 avtäcktes för första gången under årets upplaga av E3-mässan. Under Tokyo Game Show visades en demo för spelet upp och en 21 minuter lång video som visar upp vad demon bestod av har nu blivit tillgänglig.

Samtidigt har produktsidan för spelet via tjänsten Steam uppdaterats med de officiella systemkrav som kommer att gälla när spelet väl hittar sin väg till butikshyllorna.

Ovanstående video är den demonstration som Capcom visade upp under TGS och visar spelet ena protagonist, Nero, i sitt esse.

Devil May Cry 5 är det första spelet i serien sedan DmC: Devil May Cry som lanserades år 2013. Spelet blir även det första vars utveckling leds av serien grundare Hideki Kamiya som regisserade det första spelet i serien, dock inga av uppföljarna.

Trots att spelet inte kommer att lanseras förrän den 8 mars 2019 verkar Capcom redan ha lyckats spika fast vad för slags hårdvara som kommer att krävas av spelarnas datorer när det väl är dags för lansering.

 MinimumRekommenderat
Operativsystem64-bit Windows 764-bit Windows
ProcessorIntel Core i4-4770Intel Core i7-4770
Internminne8 GB8 GB
GrafikkortNvidia Geforce GTX 760 eller bättreNvidia Geforce GTx 960 eller bättre
DirectXDX11DX11
Hårddiskutrymme35 GB35 GB

Steams produktsida för spelet nämner även att spelet rekommenderas att spelas med en handkontroll och att en internetuppkoppling krävs för aktivering av produkten.

Som tidigare nämnt kommer Devil May Cry 5 att lanseras den 8 mars 2019. Spelet lanseras till PC, Playstation 4 samt Xbox One.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid