Deus Ex – Mankind Divided är den kommande delen i den långgående spelserien. Mankind Divided kommer att utspela sig år 2029 och är en mer eller mindre direkt uppföljare till Deus Ex – Human Revolution.

Mankind Divided – Ett oroligt samhälle

Storyn i kommande Deus Ex innehåller en extremistgrupp beståendes av cyborgs och andra människor med augments som efter Human Revolution fått nog av att bli segregerade och behandlade annorlunda på grund av sina ”uppgraderingar”. Adam Jensen, spelseriens protagonist, jobbar med Interpol i en insatsstyrka känd som ”Task Force 29”. En grupp ihopsatt för att hantera hotet från terroristgruppen av augmenterade människor. Adam har även en helt egen agenda där han jobbar tillsammans med hackerkollektivet Juggernaut Collective för att leta rätt på Illuminati som alltid verkar ha någon fuffens för sig och ställa till ett väldans liv i Deus Ex universumet och ställa dom inför rätta.

I typisk Deus Ex-stil så kommer spelaren att kunna välja sitt tillvägagångssätt själv och antingen ta en mer tystlåten och stealth-ig väg för att ta sig framåt och slutföra sina uppdrag. Eller välja att köra spelet mer som ett klassiskt actionspel och låta kulorna flyga och skapa kaos vart man än går.
Spelaren kommer även att kunna utforska mer och ha fler vägar att gå för att ta sig till sina mål än i dom tidigare spelen enlig Eidos Montreal.

Deus Ex – Mankind Divided släpps den 23e Augusti 2016 till PC, PS4 och Xbox One.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid