Bungie har nu officiellt avtäckt spelet Destiny 2 till PC. Denna gång får vi även se Destiny på PC och redan nu finns en hel del information om PC-versionen.

Den första trailern för nästa spel i Destiny-serien har nu släppts. Bungie har även bekräftat att spelet inte kommer att vara konsolexklusivt och kommer till PC, Playstation 4 samt Xbox One.

Destiny 2 kommer att innehålla flertalet olika typer av uppdrag, spelets kampanj och mindre typer av uppdrag går att avnjuta på egen hand eller med vänner. Även så kallade Strikes kommer att finnas tillgängliga, Strikes är uppdrag utformade för 3 spelare. Raids för 6 spelare kommer också att finnas i uppföljaren, enligt Bungie så kommer Raids vara mer utmanande än de andra typerna av uppdrag men också ge en större belöning för de som klarar sig igenom.

Spelet kommer även att ta spelare till nya platser. Spelets så kallade Dead Zone i Europa kommer att vara det största området hittills och innehålla en militärbas som tillhör Red Legion, en övergiven stad samt ett stort grottsystem under ytan.

Även platser så som Saturnus ena måne Titan och en av Jupiters månar Io kommer att finnas tillgängliga som platser att besöka i spelet.

PC-specifika detaljer för Destiny 2

Bungie verkar ha lagt ner en del energi för att se till att PC-versionen av spelet ska vara upp till spelares förväntningar. På PC så får vi bland annat:

  • Stöd för 4K-upplösning (3 820 x 2 160 pixlar)
  • Ingen gräns för antalet bildrutor per sekund (FPS)
  • Fullt stöd för tangentbord & mus samt möjlighet att ställa om kontrollerna efter eget behov
  • 21:9 Bildförhållande (Ultrawide)
  • Anpassningsbart synfält (Field of View)
  • Textbaserad chattfunktion

Spelet kommer även att vara exklusivt samt använda sig av Blizzards tjänst Battle.net (som numera går under namnet Blizzard). Så det blir Blizzard och deras tjänst man får vända sig till om man är sugen på att spela Destiny 2 på PC.

Spelet kommer att lanseras den 8 september 2017 på konsol. Bungie gav inget spikat datum för lanseringen av PC-versionen, förhoppningsvis behöver vi inte vänta länge på den informationen. De spelare som förbokar spelet kommer att få tillgång till att beta-testa spelet under sommaren.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid