Destiny 2 kommer till PC och lockar med härliga trailers

Mycket mörk humor när Destiny 2 presenteras för PC

0

Destiny 2 lanseras den 8 september och när Bungie satsar vidare på sin actionstinna mmo-serie blir det inte bara på spelkonsoler utan även PC.

Destiny blev Bungies första stora spelsatsning sedan Halo-serien för Xbox. Spelet som sammanförde fps med mmo fick förhållandevis positiva vitsord av press och spelare. Den mmo-inriktade spelstilen med loot och gruppuppdrag gjorde samtidigt att spelet fått många hängivna fans.

När Bungie nu avslöjar lanseringsdatumet för Destiny 2 är det med stor glädje för inbitna konsolspelare men lika mycket för PC-spelare. Bungie kommer nämligen att lansera Destiny 2 för både PC och spelkonsoler den 8 september. I sedvanlig ordning 2017 tar man även redan förhandsbokningar på spelet. För de som vågar chansa på att Bungie lyckas med sin uppföljare får man som förhandsbokare möjlighet att testa den slutna betaversionen av spelet som kommer att presenteras senare i år.

Destiny 2 lär vara påkostat

Activision lade hela 500 miljoner dollar på att utveckla Destiny och även om det ännu är oklart vad budgeten för Destiny 2 ligger på lär det bli ett påkostat spel. Det kan man redan nu skönja i de första trailers som producerats. Påkostade och humoristiska sådana där man fokuserar mer på spelets karaktärer än äkta game play.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid