Den som är sugen på att utöka sitt spelbibliotek utan extra kostnad kan nu hämta hem Destiny 2 och behålla det för alltid. Men erbjudandet håller inte för alltid.

Under förra årets lanserades Destiny 2 som tog över stafettpinnen efter 2014 års spel Destiny. Likt sin föregångare är Destiny 2 en actionskjutare i förstapersonsvy med element lånade från MMORPG-genren så väl som spel i stil med Diablo och Path of Exile med kopiösa mängder loot.

Fram till den 18 november kan den som vill utöka sitt spelbibliotek utan att behöva öppna upp plånboken hämta hem spelet helt gratis. Detta är tack vare utgivaren Activision som nu delar ut spelet via Blizzards tjänst Battle.net utan kostnad för att fira att spelet fyller ett år gammalt.

Kampanjen ställer inga krav på hur gammalt ett Battle.net-konto måste vara för att kunna delta. Däremot måste funktionen Blizzard SMS Protect som är en tvåstegsautentisering aktiveras för konton som skapas efter den 2 november.

Erbjudandet kommer som tidigare nämnt att gälla fram till den 18 november. Efter detta kommer den som tagit mot gåvan från Activision att få behålla spelet utan extra kostnad. Dock ingår inget av de expansionspaket som lanserats till spelet.

För den som är sugen på att testa Destiny 2 men är osäker på om den dator som kommer att användas till spelandet lyder spelets officiella systemkrav som följande:

 MinimumRekommenderat
Operativsystem64-bitars Windows 7, Windows 8 eller Windows 1064-bitars Windows 7, Windows 8 eller Windows 10
Processor:Intel Core i3-3250
AMD FX-4350
Intel Core i5-2400
AMD Ryzen 5 1600X
GrafikkortGeforce GTX 660 2 GB
Radeon HD 7850 2 GB
Geforce GTX 970 4 GB
Radeon R9 290 8 GB
Internminne6 GB8 GB
Lagringsutrymme68 GB68 GB

Erbjudandet håller således i lite mindre än två veckor från och med nu. Värt att påpeka igen är att det endast gäller grundspelet och inga av spelets expansionspaket Curse of Osiris, Warmind eller Forsaken.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Grundspelet är 80GB i PC-utförande. Att ladda hem det tog 4 dagar för mig – nästan dubbelt upp för jag fick hämta det två gånger… Första gången vägrade den slutföra nedladdningen så jag fick nuka allt och börja om.

Verkar som de inte köpt extra bandbredd för att hantera tillströmningen av nedladdare, då hastigheten ofta var långt under 1MB/s (på en 500Mbit/s uppkoppling.)

Medlem
Simon Kramer

Konstigt! Fick 55-95MB/s (Megabyte, inte megabit) i nerladdning och tog bara någon timme. Tråkigt att du fick det så taskigt..

Medlem
Björn

själv tillåts jag 265KB/s