Den amerikanska teleoperatören T-Mobile publicerar i dag en bild på Samsungs kommande Android-flaggskepp. Telefonen på bilden har en skärm med en rundad skärm. Frågan är nu om det är Galaxy S6 vi ser på bild eller om det är Galaxy S6 Edge? En sak är i alla fall säker: någon version av Galaxy S6 kommer att ha en rundad skärm.

Många pålitliga källor har påstått att Samsung Galaxy S6 kommer att säljas med en rundad skärm. Vissa källor har påstått att en version av telefonen kallad Galaxy S6 Edge kommer att säljas med två extra rundade skärmar som sitter tätt intill produktens drygt fem tum stora skärm. De extra skärmarna sägs vara rundade runt telefonens höger och vänster sida och se ut att vara en del av den större skärmen.

I dag bekräftar den amerikanska teleoperatören T-Mobile att åtminstone vissa rykten om Galaxy S6 är sanna. En bild med texten Samsung Six Appeal visar en produkt med en kraftigt rundad skärm på höger sida. Produktens design påminner om Galaxy Note Edge men ser ut att ha sin fysiska på/av-knapp på höger sida istället för på ovansidan. Bilden visar inte telefonens vänstra sida, vilket lämnar oss spekulerande om även denna sida bjuder på en rundad skärm.

Samsung Galaxy S6 kommer att presenteras på MWC-mässan i Barcelona den 1 mars.

Källa: T-Mobile USA

Relaterade artiklar

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
S0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Jag har varit väldigt anti till denna skärm tidigare, men jag börjar iaf se potentialen att skapa ”ambient light” som party effekt – eller för att signalera olika ”händelser”. Ser faktiskt riktigt läckert ut. Den enda nackdelen är att det kan reta gallfeber på folket som ligger o sover bredvid nattduksbordet.

I vilket fall synd för mej som undviker att köpa Samsung (av konkurrensskäl), så jag får antagligen nöja mej med en sämre produkt från ett annat företag.