Förra veckan visade Microsoft upp sin nya AIO-dator kallad Surface Studio. Nu har Dell släppt en kort video som visar en produkt i samma anda, men med dubbla skärmar.

Datorer som kombinerar hårdvara och skärm i samma paket tycks vara det nya svarta för kontors- och proffsdatorer. Förra veckan så lanserade Microsoft sin nya Surface Studio, med en massiv pekskärm. Nu har även Dell hoppat på tåget och släppt en kort video om en kommande produkt i samma stil.

Dubbla skärmar istället för tangentbord

En stor skillnad mellan den hittills namnlösa allt-i-ett datorn och Microsoft Surface Studio är att man har valt att ersätta tangentbordet med en stor touch-skärm. Något som berättarrösten i videon hävdar ska hjälpa användarens kreativa sida.

dell-aio-dator

Den än så länge namnlösa datorn kommer alltså med två skärmar. En huvudskärm utrustad med två högtalare samt två kameror. Sedan den andra, horisontella skärmen som ersätter behovet av ett tangentbord och mus. Detta i kontrast till Microsofts AIO-dator, där primärskärmen flyttas ner till horisontellt läge vid behov.

dell-smart-ratt

Vi ser även att Dell valt att använda en ”smart ratt” precis som Microsoft använder till Surface Studio. Huruvida ratten är kompatibel med samma API eller om mjukvara behöver utvecklas separat till Dells variant återstår att se.

Mer information som lanseringsdatum eller riktpris för den mystiska AIO-datorn finns inte just nu. Men den korta videon lovar oss att mer information ska komma inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid