Deepcool avslöjar nu att deras minst sagt iögonfallande datorchassi Tristellar S kommer att börja säljas i en begränsad utgåva kallad Tristellar S. Det rymdinspirerade chassit kommer med ett vitt Sci-fi tema som bjuder på specialdesignade ventilationsgaller och tydligare insyn för dina komponenter – allt för en ganska väl tilltagen prislapp.

Deepcool Interstellar är även i sitt standardutförande ett minst sagt häftigt datorchassi att beskåda. Datorlådan som rymmer ITX-moderkort och andra kraftfulla komponenter i tre separata moduler har en grunddesign som hämtat inspiration från science fiction genren och det är något som chassimoddaren Bill Owen på Mnpctech tagit fasta på. Owens har tidigare skapat en Star Wars inspirerad modd av Deepcools datorchassi men nu avslöjas det att denna modell –  Interstellar S – ska säljas i begränsad upplaga.

Totalt 50 chassi kommer att säljas och med sitt karaktäristiska färgtema, plexiglasfönster och aggressiva ventilationsgaller blir Interstellar S än mer uppseendeväckande än sitt syskon.

Se även: Deepcool visar Star Wars inspirerande chassit TriStellar

Deepcool Interstellar S rymmer mini-ITX-moderkort, grafikkort på upp till 320 millimeter, stödjer processorkylare på upp till 85 millimeter i höjd samt två stycken 3,5 tums platser samt tre stycken 2,5 tums platser för lagring. Chassit tillverkas i en gedigen stålkonstruktion och har en vikt på 9,5 kilo.

Prislappen för Deepcool Interstellar S landar på 599 dollar, motsvarande runt 5 000 – 6 000 kronor inklusive svensk moms och skatt, men chassit kommer bara säljas i totalt 50 exemplar.

Källa: Bit-tech

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
NissePung Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
NissePung
Gäst
NissePung

Riktigt fräscht chassi! Åt h-e för dyrt bara…