Efter Tristellar kommer Quadstellar – gigantiskt chassi med 4 kammare

Öppnar luckor i fronten automatiskt för luftflöde

1

Lika sant som att efter 3 kommer 4 så släpper Deepcool en uppföljare till chassit Tristellar: rymliga Quadstellar med fyra kammare.

Under Computex för två år sedan kikade vi förbi Deepcool och spanade in Tristellar, ett annorlunda men spännande ITX-chassi med sci fi-känsla. Nu under Computex 2017 har vi stannat till hos Deepcool igen och tagit oss en titt på uppföljaren, Quadstellar, och som namnet antyder så är det nu fyra separata kammare som chassit består av istället för tre som på Tristellar.

I chassits fyra kammare går det att få plats med en hel del hårdvara, i den kammare där moderkortet monteras kan man få plats med E-ATX moderkort, chassit har även plats för upp till fyra stycken grafikkort, 12 stycken 2,5-tums enheter eller 9 stycken 3,5-tumsenheter.

Quadstellar övervakar sin egen temperatur

Deepcool har inte bara lyckats få in rejält med hårdvara i chassit, utan även ett par smarta funktioner finns att hitta hos Quadstellar. Chassit kommer med inbyggd RGB-belysning som går att kontrollera via en app i din telefon eller via en app på datorn. Det finns även inbyggda temperatursensorer som automatiskt öppnar en uppsättning luckor i fronten om temperaturen vid en viss temperatur.

Chassit kommer att lanseras någon gång under oktober månad men prislappen är ännu inte satt i sten. Deepcools representanter berättade dock att Quadstellar kommer att bli lite billigare än sin föregångare vars prislapp ligger på cirka 3 990 svenska kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor Kock Appelgren
6 Årtal sedan

OJdå.
Sen Kandlaf LCS har habegäret inte varit såhär stort!