Dead or Alive 6 lanseras i slutet av veckan och nu har dess produktsida på plattformen Steam uppdaterats med en uppsättning systemkrav för den som planerar att ge sig på datorbaserat handgemäng.

Fightingspel är något som inte ofta associeras med datorspelande. Däremot har intresset för genren tyckts öka under de senaste åren, Bandai Namco lanserade till exempel Tekken 7 på PC, den första installationen i serien att landa på plattformen.

Snart är det dags för PC-plattformen att få sin fjärde installation av spelserien Dead or Alive och inför lanseringen på fredag har Steam nu uppdaterat spelets produktsida med systemkrav.

 MinimumRekommenderat
Operativsystem64-bit Windows 1064-bit Windows 10
ProcessorIntel Core i5-4690 eller likvärdigIntel Core i7-8700 eller likvärdig
RAM8 GB16 GB
GrafikkortGeforce GTX 770 eller likvärdigtGeforce GTX 1060 eller likvärdigt.
DirectXDX 11DX 11
Lagringsutrymme50 GB50 GB

Rent generellt är det en relativt lättdriven speltitel. Däremot tar just processorkravet ett rejält kliv uppåt minimikravet med en Core i5-4690 eller annan modell i samma prestandaklass till en sexkärnig Core i7-8700 eller likvärdig modell.

I övrigt är det mellan 8 och 16 gigabyte internminne som rekommenderas. Ett grafikkort i form av Geforce GTX 770, en likvärdig modell från AMD Radeon eller något kraftfullare. Båda uppsättningarna systemkrav listar även att speltiteln kommer att ta upp 50 gigabyte lagringsutrymme. Något som pekar mot att det inte kommer att finnas några valfria extra högupplösta texturer att införskaffa. Detta är dock något som återstår att se.

Dead or Alive 6 kommer att lanseras fredagen den 1 mars. Trots att produktsidan för PC-versionen via plattformen Steam har uppdaterats går det av någon anledning inte att förboka spelet. Prisjämförelsesidor som Prisjakt.se har inte heller listat spelets PC-version. Det finns däremot tillgängligt att förboka för Playstation 4 och Xbox One.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid