Det visar sig att Steams resterande tre reor under 2017 har fått sina datum läckta, så förbered era plånböcker och hoppas på bra deals.

Steam-reor brukar vara ett perfekt tillfälle att få tag på det där specifika spelet som man länge velat spela men inte riktigt velat betala fullpris för. Det är även ett perfekt tillfälle för att blåsa den delen av lönen som blev kvar efter hyra och nödvändigheter, man får se det lite som man vill.

Under dessa sista månader av 2017 kommer Steam att hålla i tre stycken reor ytterligare, Halloween, Black Friday samt vinter-rean. Den som har använt sig av Steam förut lär förmodligen ha ett hum om när Valve brukar dra igång dessa reor, men nu har de specifika datumen för dessa läckt ut.

Reornas datum lyder som följande:

  • Halloween-rean: 26 oktober – 1 november.
  • Black Friday-rean: 22 november – 28 november.
  • Vinter-rean: 21 december – 4 januari, 2018.

Värt att ha i åtanke är också att andra tjänster så som Origin eller Good Old Games (GOG) brukar ha reor under ungefär samma tillfällen, så det kan vara en bra plan att inte lägga alla ägg i samma korg direkt, utan att kolla runt på de olika tjänsterna för att få tag i bäst möjliga erbjudanden.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid