Det är förmodligen inte många av er som missat debatten och alla artiklar/inslag om ”våldsspelens” inverkan på ungdomar de senaste dagarna. Det här är ett hett ämne för oss på NordicHardware och NordicGamers och vi har därför bestämt oss för att försöka få vår röst hörd utanför vår community.

I ett öppet brev addresserar vi ett antal problem vi anser att massmedia lider av i sin bevakning. För att kunna visa ert stöd har vi lagt upp en namninsamling.

Läs brevet och skriv under här.

Tipsa gärna era vänner om namninsamlingen när ni själva skrivit under.

Uppdatering: under kvällens gång har vi fått in cirka 250 underskrifter i timmen men nu framåt natten börjar det naturligtvis sakta ner.

Brevet är skickat till TV4 och Aftonbladet och imorgon kommer vi eventuellt att skicka det till fler berörda parter.

Vi återkommer med uppdateringar under morgondagen.

Uppdatering 2: vi har nu fått svar från TV4 att de vidarebefodrat brevet till de som var ansvariga för dokumentären.

Uppdatering 3: vi är nu uppe i över 5000 underskrifter (vilket motsvarar ungefär 175 underskrifter i timmen eller cirka 3 i minuten). Med tanke på att insamlingen bara pågått i drygt ett dygn är det en gansak imponerande siffra. För att verkligen få genomslagskraft siktar vi på att få tio tusen underskrifter. Så hjälp gärna till att sprida länken till nära och kära.

Uppdatering 4: nu har antalet underskrifter nått cirka 7500. Dock har det i princip slutat komma in nya underskrifter. Därmed bestämde vi oss för att skicka iväg brevet till cirka 50 tidningar, TV-kaneler osv. Vi återkommer om vi får något svar.

  • Kommentera i forumet
    Annons
  • Leave a Reply

    Please Login to comment
      Subscribe  
    Notifiera vid