Dark and Light är ett namn som kanske inte ringer i en klocka hos många. För dom som aldrig hört talas om det förut så var det ett MMORPG som släpptes 2006, men möttes av negativ kritik och stängde till slut ner sina servrar redan efter två år.

Dark and Light kommer tillbaka med mer features – Och förhoppningsvis färre buggar

En av dom största anledningarna till att spelet aldrig riktigt slog igenom för 10 år sedan var att det var fyllt av diverse buggar och släpptes alldeles för tidigt rent generellt. Dock när spelet lades ner 2008 så köptes rättigheterna upp av Snail Games som sedan dess har jobbat på att förbättra i princip alla aspekter av spelet och hävdar nu att spelet ska lanseras igen innan 2016 är över.
MMORPG spel med helt öppna världar, drakar och andra fantasiväsen och utomjordingar är inget nytt med dagens mått mätt. Men vem vet, kanske kommer återupplivningen av Dark and Light bli en braksuccé?

Förhoppningsvis så får vi se en ordentlig trailer innan spelet lanseras. Inte för att denna teaser ser dålig ut på något vis alls. Dock är det lite svårt att bygga upp hype utan att faktiskt visa något från spelet. Nu håller vi tummarna för att vi får ett nytt fantastiskt MMORPG att sänka otaliga timmar i!

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Jag hoppas det blir cross platform..