Small preview image

Danamics har funnits i vårt blickfång sedan vi först hörde talas om företaget och deras planer under våren 2008. Vi granskade den första generationen LM10 flytande metall kylare i december 2008 och även om den kanske inte slog oss med häpnad visade man att det finns stor potential med flytande metall som kylningsmedia. Danamics gjorde det mycket klart att detta bara var det första försöket och att det var tänkt främst för att visa upp tekniken.



Med den andra generationens Danamics som lanserades tidigare visade man att man menade allvar med det man sa tidigare i 2008. Efterföljaren LMX visade oss att aktiv pumpning av flytande metall var överlägsen i alla avseenden, förutom priset, jämfört med passiva heatpipes. Med den kommande modellen Superleggera har Danamics har hittat den sista pusselbiten.

Superleggera kostar endast 90 € (+ moms) vilket lägger kylaren strax norr om vanliga high-end luftkylare kylare och lägre än en high-end vattenkylningslösningar rent prismässigt. Eftersom kylaren presterar bättre än high-end luftkylare är detta mer eller mindre den bästa ”luftkylaren” man skulle kunna hitta. Kylaren kommer att lanseras officiellt under morgondagen, den 17 februari.





Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid