Vi har de senaste månaderna haft flera rapporter om den nystartade kylartillverkaren Danamics.  Som i Danmark utvecklat den första kommersiella processorkylaren med flytande metall som kylmedie. Metall har förmåga att leda värme många gånger snabbare än till exempel luft eller vatten så det finns med andra ord goda potential för tekniken. Men det finns en anledning till att ingen lyckats med detta tidigare, det är inte enkelt. Danamics har nu i alla fall lanserat sin LM10 metallkylare och vi på NordicHardware är de första som kan publicera ett genomgående test av kylaren. Vi har fått ett enormt gensvar både nationellt och internationellt på att få klart vår test så fort som möjligt.


Med detta i beaktning har vi nu valt att publicera vår recension av Danamics LM10 på vår internationella sajt, NordicHardware.com, så att även alla engelskspråkiga läsare kan ta del av recensionen från dag ett. Vi kommer inom kort att publicera artikeln på vår svenska sajt, men tills dess kan man alltså läsa det exklusiva testet av Danamics LM10 på Nordichardware.com.


Today we bring you the world exclusive review of the liquid metal cooler LM10 from Danish cooling company Danamics ApS. Danamics was founded in 2005 with the goal of using liquid metal for cooling. Since then Danamics has been researching and developing new technologies that would enable them to do just that. Amongst others, they had to find a suitable metal, but most of all come up with a whole new electromagnetic pump.


:: Läs hela testet av Danamics LM10

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid