Small preview image

Tidigare i december testade vår engelska systersajt världens första kommersiella processorkylare som baserades på flytande metall. Danamics LM-10 var ett minst sagt hett samtalsämne och även om den levererade prestanda i paritet med de bästa luftkylarna, till och med bättre utan fläktar, var det en väldigt dyr kylare som inte riktigt lyckades leva upp till sitt rykte. Men Danamics hade inga planer på någon större lansering och endast ett fåtal kylare tillverkades för att visa hur konceptet fungerade.



Sedan lanseringen av den första kylaren, LM-10, har Danamics arbetat på en uppföljare som så vitt vi vet fortfarande är planerad för lansering detta året, under fjärde kvartalet för att vara mer specifika. Allt vi vet är att denna modell ska vara bättre på alla sätt än sin föregångare; ge bättre kylning, vara effektivare, billigare och även snyggare. Vi hoppas kunna bistå med testresultat och mer information vid lanseringen.


Danamics lanserade nyligen en ny hemsida, som innehåller mer information än den tidigare. Om ni vill veta mer om LM-10s efterträdare vet ni alltså vart ni ska vända er i framtiden.



Danamics LM-10

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid