Vi inleder med min personliga favorit, Swiftech MCX462. Denna är uppföljaren till deras tidigare flaggskepp MC462. Bland nyheterna så har de krympt ner pinsen så det ska få plats fler, nämligen hela 371st. Vidare så har den samma fläkt, en 80mm Delta som flyttar otroliga 68cfm och har en ljudnivå därefter. Tyvärr så finns den största nackdelen kvar sen den förra modellen. Den är alldeles för dyr, runt $72 går den lös på och då vågar man inte ens tänka vad den kommer att kosta i Sverige.
Läs recensionen hos 2FastCPU

Nästa kylfläns kommer från NoiseControl och heter Silverado. Som namnet antyder så har den något med silver att göra. Basen består nämligen av 50g silver som har kontakt med kärnan på CPU’n. Eftersom NoiseControl strävar efter en låg ljudnivå så har de valt att använda sig av 2st radialfläktar istället för axial. Dessa reser sig ganska högt och kan vara ett hinder i vissa lådor. Dock så kyler dessa väl och har en låg ljudnivå.
Recensionen läser du hos Templin Tech

Sist ut har vi ännu en recension av Akasas måttligt populära Silver Mountain fläns. Den är till synes väldigt lik Kanies Hedgehog dock så har den en silverplättering över hela kopparn. Denna fyller i alla håligheter och ger en väldigt fin kontaktyta mot kärnan, nästan spegelblank måste jag säga. Den levereras med den ökända Delta Black Label fläkten som blåser och låter en hel del.
Även denna recension finnes hos Templin Tech

Diskutera nyheterna i forumet

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid