Dagens kylning inleds med Alpha’s 8045 som har blivit recenserad av Common Grounds. Den skruvas fast i de 4st hålen som omger processorsockeln på AMD-moderkort eftersom den både är för stor och för tung för att använda clips. Den har Alpha’s vanliga kopparinlägg i basen för bättre värmeöverföring och använder valfri 80mm fläkt.
Läs recensionen här

BLUESCREENOFDETH har skrivit en recension på en lite äldre kylfläns, nämligen Thermoengine V60-4210. Den är av aluminium rakt igenom och har Thermosonics patenterade design som bl.a. nu används av Arkua och har bevisats ge väldigt bra kylning. Just denna kommer med en lite klenare fläkt som flyttar 21cfm och har en ljudnivå på 36dBA.
Läs recensionen här

Slutligen så har vi Senfus kylfläns. Denna är lite udda uppbyggd. Till skillnad från de flesta flänsarna så har denna istället för kopparbas en aluminiumbas och sedan konstigt nog kopparfenor. Ovanpå allt detta så är den först kopparplätterad och sedan nickelplätterad för att få den riktigt fina finishen. Fläkten som följer med flyttar 36cfm och låter ganska mycket, 43dBA.
Recensionen hittar du hos Pc Abusers

Diskutera nyheterna i forumet

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid