Inför höstens lansering av den hypade speltiteln Cyberpunk 2077 har Microsoft nu avtäckt en begränsad upplaga av spelkonsolen Xbox One X som har fått sig en estetisk uppdatering inspirerad av CD Projekt REDs storspel.

Under förra veckan började Microsoft antyda om en potentiell specialutgåva av spelkonsolen Xbox One X. Denna har nu avtäckts officiellt och det rör sig om en spelkonsol som omdesignats för att rent estetiskt vis gå ihop med den kommande speltiteln Cyberpunk 2077.

Denna specialutgåva kommer med en konsolenhet som utsmyckats av nya paneler som målats i det färgschema som förknippas med speltiteln. Detta tillsammans med andra estetiska ändringar så som en blå LED-lampa, texten ”No Future” på konsolens ena sida som lyser i mörkret samt lasergraverad text på en annan sida.

Med spelkonsolen kommer även en specialdesignad handkontroll som även den designats för ett ”Cyberpunkigt” utseende.

Allt som allt kommer paketet innehålla ett Xbox One X med en intern lagringskapacitet på en terabyte, handkontrollen samt en produktkod för en digital kopia av Cyberpunk 2077. Microsoft har inte bekräftat något exakt datum för detta paket. Däremot nämner ovanstående trailer att lanseringen kommer att ske någon gång under juni månad. Dock kommer det att dröja fram till september månad innan speltiteln i sig kommer att finnas tillgänglig att avnjuta då CD Projekt RED valt att skjuta upp lanseringen med cirka fem månader.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid