Sony har tagit ner Playstation 4-versionen av Cyberpunk 2077 från Playstation Store efter rapporter om undermålig prestanda. Kanske återkommer speltiteln samtidigt som TSMC:s tillverkningsprocess 3nm Plus förväntas lanseras. Det vill säga år 2023.

TSMC har en drös olika tillverkningsprocesser som för tillfället är under utveckling. Det var inte allt för längesen de senaste nyheterna kring företagets process på tre nanometer dök upp. Nu har det blivit dags igen då TSMC bekräftat en förfinad process kallad 3nm Plus som ska börja rullas ut under år 2023.

I samma veva har Sony bekräftat att Playstation 4-versionen den otroligt hypade speltiteln Cyberpunk 2077 inte längre kommer vara tillgänglig via Playstation Store. Detta efter flera rapporter om att titeln är nästintill ospelbar på den förra generationens Playstation-konsol.

 

TSMC förbereder ännu en process

5, 4, 3 och 2 nanometers tillverkningsprocesser är vad Taiwanesiska TSMC har haft under utveckling under en tid. Nu har det bekräftats att ännu en process är på väg i forma av 3nm Plus. En förfinad upplaga av den redan bekräftade tillverkningsprocessen på tre nanometer. Exakt vad denna kommer att erbjuda i form av transistortäthet eller effektivitet är dock oklart. Däremot ryktas Apple stå först i kön att använda processen som ska börja dyka upp under år 2023.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Cyberpunk 2077 Cyberpunk multiplayer

Cyberpunk 2077 försvinner från Playstation Store

Lanseringen av den otroligt hypade speltiteln Cyberpunk 2077 har varit allt annat än smidig. Otaliga rapporter om buggar och undermålig prestanda har plågat både PC och konsolversionerna. Nu har det gått så långt att Sony valt att plocka bort speltiteln från sin onlinebutik Playstation Store.

Läs mer hos Engadget.

 

Noctuas fläktlösa kylare smygvisas

Twitter-kontot FanlessTech har publicerat vad som ska vara en smygtitt på nästa kylarenhet från välrenommerade Noctua. Denna har visats upp som prototyp under tidigare teknikmässor man ska nu vara redo för massproduktion. Exakt när denna passiva kylare kan tänkas landa på butikshyllor är i skrivande stund oklart men spekulationer pekar mot under första halvan av nästa år.

Läs mer hos OC3D.

 

Qualcomm lovar fyra år av Android-uppdateringar

Qualcomm bekräftade i veckan att företagets nya Snapdragon 888-chipset kommer att vara först ut med ett utökat stöd för framtida Android-uppdateringar. Planen är nu att ge officiellt stöd från Qualcomm för tre hela uppgraderingar av Android. Det ska ge stöd för uppdateringar av Android i fyra år. Det betyder inte att Android-mobiler automatiskt kommer att få bättre stöd för uppdateringar men att taket höjs och att potentialen ökar för Android-mobiler med mycket långsiktigt mjukvarustöd.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid