Men kan det köra Crysis? En av de mest ikoniska kommentarerna bland PC-spelare när det kommer till nya vackra och krävande speltitlar. Crysis var ett sällsynt detaljerat och för den delen krävande spel när det lanserades under 2007. Med åtta år i ryggen levererar spelet med diverse moddar en grafik som får även de mest påkostade AAA-titlarna att darra.

Cryteks egenutvecklare grafikmotor Cryengine 2 möttes med gapande munnar när Crysis lanserades den 16 november 2007. Grafikmotorn och spelet var troligtvis det mest grafiskt detaljerade någonsin och krävde hårdvara därefter. Spelet användes under många år som en riktlinje för om en speldator var kraftfull nog för riktigt krävande speltitlar och anses fortfarande vara lite unikt i sitt fokus på maximal bildkvalité.

Även om det nu gått 8 år och det dykt upp mängder av grafiskt imponerande speltitlar genom åren så har moddare och entusiaster sett till att hålla Crysis vid liv. Spelets grundgrafik går fortfarande inte av för hackor men med olika moddar kan Crysis och Cryengine 2 leverera grafik som får de mest påkostade storlanseringarna att svettas. På Darkside of gaming har man samlat en hög med skärmdumpar från olika moddar för spelet som visar vilken häftig grafik som går att frambringa i den 8 år gamla speltiteln.

Vad för hårdvara som krävs för att driva de respektive moddade versionerna av Crysis är däremot inte fastslaget.

Källa: DSOGaming

Läs mer

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anton KarmehedMorkulLoppanHMartin_ Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Martin_
Gäst
Martin_

Vart publicerar ni egentligen källhänvisningar till era artiklar? Jag hittar dom varken inbäddat i texten eller i slutet.

Morkul
Medlem
Morkul

[quote name=”Martin_”]Vart publicerar ni egentligen källhänvisningar till era artiklar? Jag hittar dom varken inbäddat i texten eller i slutet.[/quote]

Detta är i sig ingen fakta artikel utan mer en hyllning till Crysis 8 år.

Martin_
Gäst
Martin_

[quote name=”Morkul”][quote name=”Martin_”]Vart publicerar ni egentligen källhänvisningar till era artiklar? Jag hittar dom varken inbäddat i texten eller i slutet.[/quote]

Detta är i sig ingen fakta artikel utan mer en hyllning till Crysis 8 år.[/quote]

Sant, men artikeln både refererar till och inkluderar element från tredje part. Tillhör god sed att inkludera en länk.

LoppanH
Medlem
LoppanH

Gillade Crysis 2 som fan och hade plockat upp en kopia av Crysis Maximum Edition men det tog lång tid innan jag tänkte ge det en chans men då fann jag att det inte fanns 1920×1080 upplösning (har jag för mig) och jag hade då gått över till en 1080 skärm så jag la ner det hela, men jag börjar tro att jag missade nåt och att det faktiskt fanns/finns :sigh:

Morkul
Medlem
Morkul

[quote name=”Martin_”][quote name=”Morkul”][quote name=”Martin_”]Vart publicerar ni egentligen källhänvisningar till era artiklar? Jag hittar dom varken inbäddat i texten eller i slutet.[/quote]

Detta är i sig ingen fakta artikel utan mer en hyllning till Crysis 8 år.[/quote]

Sant, men artikeln både refererar till och inkluderar element från tredje part. Tillhör god sed att inkludera en länk.[/quote]

Är du säker på att bilderna inte är NHs egna? För om de inte har tagit skärmdumparna själva så är det precis som du säger dåligt att de inte har kallvalsning. Att artikeln som sådan refererar till ”diverse moddar” är knappast något som kräver källa dock.