Small preview image

Robert ”Crotale” Kihlberg är inte bara en aktad skribent på NH utan även en överklockare av yttersta världsklass. Roberts två övertygande vinster i Prestanda-SM och hans övriga överklockningseskapader med bland andra vår andra överklockningsguru Kinc har gett eko världen över och inte bara bland press utan även hos komponenttillverkare. Ett tydligt tecken på detta är att moderkortstillverkaren ABIT bjudit in Robert till CeBIT där han kommer visa upp riktigt extrem överklockning med bland annat sin cascade kompressoranläggning. Robert har visat sig vara ytterst skicklig med Intels processorplattform och hans flera överklockningsrekord med Intel 955 Extreme Edition kan komma väl till pass då det är just denna processor som kommer användas under överklockningssessionerna på CeBIT för lite 6GHz+ överklockning.



Så är det några av våra läsare som ska bege sig till CeBIT är detta något man inte får missa i ABITs monter. För er som brukar husera på DreamHack vet ni hur det brukar se ut när Robert kör Live-överklockning och för dem som skulle missa Robert på CeBIT kommer det flera DreamHack-event med både Crotale och Kinc på plats i NHs monter.


Robert kommer både rapportera om sitt eget överklockningsprojekt på CeBIT efter mässan men även ge oss täckning från mässan i övrigt som lär vara smockfull med trevliga nyheter så håll utkik på NH de närmaste veckorna efter att CeBIT drar igång den 9 mars.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid