Creative är verkligen på framfart på MP3-spelarmarknaden och nu är det dags för ännu en nylansering. Creative har lanserat en ny MP3-spelare i deras populära MuVo-serie som nog flera av er känner till.


Den nya spelaren är helt rätt i tiden då den, som namnet avslöjar, är av det mindre formatet.
Creative MuVo Micro N200 har trots sin högre kapacitet, 1GB, mindre dimensioner än sina föregångare i MuVo-serien. N200 mäter in på 33.5mm x 66.5mm x 13mm och har en vikt på 22g (exkl. batteri).
Dess litenhet går att se i bilden nedan, om nu inte det är en hand modell större som poserar med spelaren.Utöver sin litenhet erbjuder N200 de sedvanliga egenskaper man kan vänta sig av en MP3-spelare i dagsläget. Den hanterar ljudformat som MP3 och WMA, överför filer med USB2.0-gränssnittet och har en speltid på 15h med ett vanligt AAA-batteri.


Creative MuVo Micro N200 kommer att tillverkas i 8 olika färger men i Sverige är det oklart om någon annan modell än den vita kommer dyka upp. MuVo Micro N200 finns även med olika lagringskapacitet 128MB, 256MB, 512MB och 1GB modeller kommer också tillverkas och priserna varierar såklart efter storleken. Toppmodellen verkar dock gå att hitta för drygt 1800 SEK i dagsläget vilket ser ut som ett bra pris för en flashbaserad MP3-spelare på 1GB.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid