Small preview image

Creative fortsätter att utnyttja kraften i sin X-Fi ljudkrets och denna gång gör man det genom att integrera tekniken direkt i tre nya headsets. Tillsammans med integrerat stöd för EAX-formatet ska Creatives nya gaming headsets ge en optimal upplevelse för de många spelare som övergett sina surroundhögtalarsystem för hörlurar. Alla tre headsets kopplas in digitalt till datorn genom USB-porten och toppmodellen använder sig till och med av trådlös radioteknik. Vi ser fram emot att se/höra mer av Creatives nya X-Fi hörlurar som redan ska finnas i butiker.


Läs hela pressmeddelandet här nedan;



VINN ELLER FÖRLORA – CREATIVES NYA GAMINGHEADSETS GÖR SKILLNADEN
Tre nya modeller med X-Fi, EAX-stöd och USB-anslutning – varav ett par dessutom trådlösa – ger en märkbar konkurrensfördel för datorspelare


Stockholm den 3 november 2008 – Creative lanserar en ny serie avancerade gamingheadsets som alla bygger på styrkan hos X-Fi-tekniken, har EAX-stöd och ansluts via USB. Tillsammans ger de konkurrensfördelar till gamers som vill förbättra sitt spelande. Den nya produktserien innehåller följande headsets: Digital Wireless Gaming Headset HS-1200, Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 samt USB Gaming Headset HS-950.

– Dessa headsets har utvecklats för spelare som vill utnyttja den bästa tekniken för att förbättra sina prestationer i turneringar, säger Mark Grover, European Brand Manager på Creative. Alla tre modellerna har X-Fi, som ger surroundljud i hörlurarna och levererar en positionell 3D-upplevelse som gör det enklare att lyssna sig till fiendens position. Det ger spelaren ett försprång gentemot konkurrenterna.


– Dessutom kan spelare njuta av det realistiska ljudet i EAX-tekniken, som stöds av hundratals spel, fortsätter Mark Grover. EAX skapar realistiska ljudeffekter som verkligen placerar spelaren i stridens centrum. Kombinerat med X-Fi är resultatet en otroligt nyanserad ljudbild. Alla kan snabbt göra sig redo att spela då headseten ansluts via USB. De tre modellerna är utvecklade i en ergonomiskt avancerad design och sitter så bekvämt att man kan vara säker på att hålla koncentrationen uppe under de mest ansträngande sessionerna.


Fakta om de tre nya gaming headset-modellerna:




Digital Wireless Gaming Headset HS-1200
Genom den senaste trådlösa tekniken med låg latens, ger det här headsetet högkvalitativt okomprimerat ljud som är fritt från komprimeringsartefakter. Headsetet fungerar upp till 22 meter från USB-modulen, och ger maximal frihet och lomfort vid intensiva datorspelssessioner. Mikrofonen är utrustad med störningsreducering så att spelarens röst hörs klart och tydligt. 



  1. Utnyttjar det trådlösa 2,4GHz-bandet till att skicka och ta emot tal och ljud i ett avstånd av upp till 22 meter
  2. X-Fi-teknik garanterar positionellt 3D-surroundljud i hörlurarna
  3. EAX-stöd ger realistiska ljudeffekter
  4. Creative ALchemy-teknik ger äkta 3D-ljud i Windows Vista
  5. Mjuka hörlurar med 40mm drivenheter i neodymium säkerställer en ljudkvalitet med effektiv ljudisolering och ett fylligt dynamiskt ljud
  6. Ergonomisk design med justerbar huvudbygel ger god komfort i timtal
  7. Enkel USB-anslutning av sändar-/mottagar-modulen
  8. One-touch-kontroll som optimerats för Windows Live™ Messenger och Skype, för enkel onlinechat och IP-telefoni

 



Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000
Det här headsetet ger spelare “Fatal1ty-fördelar” när konkurrensen blir hård. Headsetet är utvecklat i samarbete med den världsberömda datorspelaren Jonathan ”Fatal1ty” Wendel och bygger på hans mångåriga erfarenhet. Den lätta huvudbygeln och de mjuka kåporna säkrar en ultimat komfort under långa spelsessioner. USB-anslutning och avtagbar störningsreducerande mikrofon gör headsetet enkelt att ansluta och använda.



  1. X-Fi-tekniken ger det mest precisa 3D-ljudet i hörlurarna
  2. EAX-stöd för realistiska effekter
  3. USB-anslutning för enkel installation
  4. Creative ALchemy-teknik ger äkta 3D-ljud i Windows Vista
  5. Störningsreducerande mikrofon som kan tas av så att hörlurarna även kan användas med exempelvis MP3-spelare

 



USB Gaming Headset HS-950
Det här headsetet utnyttjar X-Fi-tekniken till att göra varje spel mer intensivt och njutbart. Det är det perfekta valet för spelare som vill ha en vassare spelupplevelse på sin stationära eller bärbara dator. Installationen är enkel – headsetet ansluts till USB-porten och säkrar en hög ljudkvalitet. Lagledare kommer att gilla den störningsreducerande mikrofonen när de ger sina order till teamet. Den flexibla och lätta designen med mjuka och ergonomiska kåpor ger komfort även vid långa spelsessioner.



  1. X-Fi-tekniken ger det mest precisa 3D-ljudet i hörlurarna
  2. EAX-stöd för realistiska effekter
  3. Creative ALchemy-teknik ger äkta 3D-ljud i Windows Vista
  4. Störningsreducerande mikrofon för tydligare tal
  5. Finjusterade basportar för djup bas och realistiska effekter

Pris och tillgänglighet:
Digital Wireless Gaming Headset HS-1200 finns tillgängliga från och med nu till ett rekommenderat pris av 995 kronor
Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 finns tillgängliga från och med nu till ett rekommenderat pris av 795 kronor
USB Gaming Headset HS-950 finns tillgängliga från och med nu till ett rekommenderat pris av 595 kronor


OBS! Butikspriserna är betydligt lägre än Creatives lista priser.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments