Under gårdagen publicerade vi vår första MP3-spelarrecension på NH och nu är det dags för lite nyheter inom samma marknad. Den välkända multimediatillverkaren Creative har nu lanserat en ny modell av deras MP3-spelarserie MuVo.
Spelaren går under namnet MuVo Slim och är som namnet avslöjer en mycket nätt skapelse. Med MuVo Slim har man satsat på en kreditkorts-design vilket passar ypperligt för de som vill bära spelaren i en skjortficka eller kanske i bakfickan på byxorna.
Måtten på spelaren är 55.0 x 88.0 x 7.0 mm och vikten ligger på 46g inkl. batterier.Utöver en stilren och utrymmessnål design bjuder MuVo Slim på 128 MB eller 256 MB lagringskapacitet, USB2.0-stöd, inbyggd FM-Radio och upp till 17h speltid.
Batterierna laddas också genom USB-porten vilket är mycket smidigt för de som mellanlandar vid datorn ofta, vilket nog de flesta som läser detta gör.


Än så länge har vi inga svenska prisuppgifter på MuVo Slim men för de som vill läsa mer om spelaren redan nu kan ni göra det på Creatives hemsida.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid