SoundBlaster Wireless Rock är något så ovanligt som en trådlös högtalare i formen av en sten. Creative har tagit sikte på trädgården med grillfester och myskvällar på altanen genom att lansera en trådlös högtalare som ska smälta in i utomhusmiljöer utan att dra uppmärksamhet för något annat än sitt ljud.

Creative har byggt kring formen av en granitsten och menar själva att deras Wireless Rock-högtalare passar in i alla trädgårdar. Inte heller vädergudarna ska vara ett hot då högtalaren är konstruerad för att motstå normala väderförhållande, med andra ord även en regnskur då och då.

Creative Sound Blaster Wireless Rock Speaker arbetar med Creative Sound Blaster Wireless Music System, som finns att köpa separat, över avstånd på upp till 30 meter. Creative Sound Blaster Wireless Music System ska vara mycket lätt att använda, det är bara att koppla sändaren till en USB-port på din dator och direkt börja strömma musik trådlöst från iTunes, Spotify eller något annat passande program.

WirelessRock_hire1

Wireless Rock Speaker drivs av ett laddningsbart batteri som ger upp till 6 timmars kontinuerlig uppspelningstid. Högtalaren mäter 30,5 x 28,2 x 35 cm och huserar ett 6,5-tums element vilket ger pjäsen en vikt på 6,3kg. Prislappen landar på 1 995 kronor inklusive moms.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid