Först 3D-grafik av klass och nu 3D-ljud, de mobila datorernas utrustningsnivå blir mer imponerande för var dag som går och nu är det alltså dags för ännu ett stort steg i utvecklingen.
Creative har tidigare erbjudit externa ljudkort som på ett effektivt sätt kunnat installeras på en bärbar dator för goda ljudegenskaper. Dock har deras externa natur hindrat användarvänligheten något och den portabla känslan har fått en bitter eftersmak.


Så nu när man lanserar Creative Audigy 2 ZS Notebook är det inte enbart en kraftfullare lösning än sina föregångare utan även en ultraportabel lösning. Creative Audigy 2 ZS Notebook är nämligen inget annat än ett sagolikt slimmat Audigy 2 ZS ljudkort. Slimmat så till den milda grad att hela ljudkretsen är inbakad i ett PCMCIA-kort.Visst är Creative Audigy 2 ZS Notebook inte riktigt så kraftfullt som sin PCI-broder men det är inga stora skillnader och för mobilt bruk är det onekligen imponerande.
Vad sägs om fullt stöd för DVD-Audio, Dolby Digital EX, 8 kanalsljud (7.1), DTS-ES, THX-certifiering, EAX 4 Advance HD och 24-bit/192kHz DACs. Detta är några av höjdpunkterna med Creative Audigy 2 ZS Notebook som överlag ser ut att vara ohotad i sin klass på den mobila marknaden.
Nu frågar vi oss bara hur man kan få in så här mycket kraft i ett så litet kort och hur mycket det kostar för oss konsumenter.


:: Mer information om Creative Audigy 2 ZS Notebook ::

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid